Jeg kan hjælpe dig til bedre selvværd

Har du en oplevelse af ikke at være god nok? Føler du dig forkert? Måske fylder tankerne om ikke at være spændende nok, klog nok eller pæn nok? Taler du ofte selvkritisk til dig selv og har fokus rettet mod alt det, som du ikke synes er godt nok?  

Det kan være forskelligt, hvordan et lavt selvværd viser sig, men én ting er sikkert og det er, at du får det dårligt, når din indre kritiker er på spil.

I terapien starter vi med at se på, hvilke negative tanker du har om dig selv og hvordan de udspiller sig i bestemte situationer.  

Vi vil arbejde med stoleterapi, som er en særligt effektiv metode til at dæmpe din indre kritiker, så du på kort tid kan mærke og opleve en positiv forandring hos dig selv. Når du får hjælp til bedre selvværd, får du også styrket din mentale sundhed og fysisk balance, så du oplever mere livsglæde og livskvalitet. 

Gennem stoleøvelser undersøger vi sammen, hvordan din indre kritiker i bestemte situationer forhindrer dig i at have det godt og derfra hjælper jeg dig med, hvordan du kan lære at møde dig selv på en mere kærlig og hensigtsmæssig måde. 

Undervejs vil du erfare, hvordan du i dit arbejde med dig selv lærer at møde livet med de udfordringer du nu engang oplever, således at du har styrken og ressourcerne til at tackle dem.

Når først du lære at møde dig selv med kærlige øjne og har et godt selvværd, vil du opleve, at du også kan sige fra overfor andre mennesker og ting, som du ikke har lyst til. For når du har et godt selvværd, har du også en god selvværdsfølelse, hvor livet og det du gør er meningsfuldt for dig.