Om mig

Jeg hedder Camilla Borgstrøm og er 34 år. Jeg er uddannet sygeplejerske fra Professionshøjskolen Metropol i 2010 og har siden jeg blev færdig arbejdet indenfor det psykiatriske område. Min erfaring som sygeplejerske spænder bredt og jeg har de sidste 9 år arbejdet med børn, unge og voksne. De psykiske lidelser som jeg har arbejdet med, er bl.a.; Angst, depression, spiseforstyrrelse, personlighedsforstyrrelse, skizofreni og bipolar lidelse.

Fælles for alle de offentlige sygehuse, hvor jeg har været, har en af mine vigtigste opgaver som sygeplejerske bestået af samtalen og dannelsen af relation til det enkelte menneske.

Sideløbende har jeg læst en 4-årig psykoterapeut uddannelse i Emotions Fokuseret Terapi (EFT) i Borgergade i København, som jeg afsluttede i 2017. Herefter har jeg arbejdet på et privat hospital, også i psykiatrisk regi, hvor jeg havde en funktion som psykoterapeut og sygeplejerske. Her var mine primære fokusområder depression og angst. 

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF) og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Privat bor jeg med min mand og to børn i Holte.

Hvis du kunne tænke dig at få et indblik i, hvad nogle af mine tidligere klienter siger om at gå i terapi hos mig, kan du læse mere her.

Image