Udtalelser

Ida, 18 år. 

Da jeg kom til Camilla søgte jeg en psykoterapeut, der kunne hjælpe mig med at få overblik over de mange ting der foregik i mig, med en kærlig men fast tilgang. Det var præcis det, jeg fandt hos Camilla - og meget mere. I vores samtaler kom vi stille og roligt ind til kernen af aspekter af mit liv, jeg ikke vidste jeg gik og kæmpede med. Camilla´s behagelige og opmærksomme tilgang til terapien hjalp mig med at blive ført hjem til mig selv, blive klar på mig selv og på mine egne behov. Jeg har på alle måder nydt min tid i terapi hos Camilla og giver hende mine varmeste anbefalinger.

 

Sabine, 30 år.

Mit terapeutiske forløb hos Camilla blev en rigtig stor hjælp for mig i en svær periode. Jeg oplevede Camilla, som en utrolig engageret og kompetent terapeut. Med en empatisk, nysgerrig og anerkendende tilgang, skabte Camilla et rum, hvor det blev trygt for mig at åbne op og tage hånd om de forhold, jeg kæmpede med.
Igennem forløbet med Camilla oplevede jeg få hjælp til at komme mere i kontakt med og blive mere bevidst om mine følelser, samt at få konkrete redskaber, der hjalp mig i hverdagen. Vigtigst af alt, formåede Camilla at støtte, udfordre og motivere mig til at sætte handling bag ord, og få skabt de ændringer, der hjalp mig videre.

Indledningsvist følte jeg, at stoleøvelserne var svære og lidt akavede at arbejde med. For mig blev stoleøvelserne imidlertid et godt redskab til at få lukket op for mine følelser i forskellige situationer og få sat dem lidt i perspektiv. Igennem øvelserne blev jeg således mere bevidst og reflekteret omkring mine følelser, og oplevede dermed en positiv virkning af stoleøvelserne.

Heidi, 27 år.

Jeg var i terapi ved Camilla igennem nogle måneder.
Fra første færd følte jeg mig tryg og behageligt til mode. Der var en ro ved hvert møde som var med til at skabe en god atmosfære. Jeg var utrolig glad for at der var altid plads til at en dag kunne bruges til at snakke om andet, såfremt noget var kommet op i mellemtiden. Derudover var Camilla meget god til at hjælpe mig med både at opsøge fremskridt, men også til at se dem når jeg var usikker. Jeg følte aldrig, at jeg fik at vide hvordan, jeg skulle håndtere ting. Jeg følte mig mere støttet i selv at nå frem til den tilgang til et problem som var den rigtige for mig ud fra, hvordan det fik mig til at føle. Det har for mig gjort, at jeg nu selv har lært at lytte til min egen mavefornemmelse, og sige fra, i stedet for blindt at gøre hvad der forventes af mig. At Camilla hjalp mig med at blive så klar på mine egne følelser, har gjort en kæmpe forskel for min egen selvopfattelse og velbefindende. Jeg har hele vejen igennem været utrolig glad for at gå i terapi hos Camilla, og hun får uden tvivl min varmeste anbefaling.

Igennem mit terapiforløb har Camilla og jeg benyttet os af stoleøvelser gentagende gange. Jeg syntes altid starten er lidt udfordrende, da det kan være svært at se bort fra at stolen teknisk set er tom, og man taler ud i luften. Men der var Camilla god til at stille spørgsmål, som fik mig til at se vedkommende for mig i den givne situation i stolen og dermed komme over følelsen med, at den er tom. Stoleøvelser var for mig en rigtig god tilgang. Jeg havde mange følelser og tanker, jeg havde behov for at udtrykke for, at jeg kunne relatere til dem. Derfor virkede det rigtig godt, at jeg kunne sige tingene til personen uden at vedkommende var der, så jeg dermed ikke sårede nogen, men hvor jeg alligevel fik givet udtryk for, hvad jeg havde på hjerte. Dette gjorde også, at jeg hurtigt blev meget klar på, hvad det egentlig var jeg følte, og hvad mine frustrationer udsprang af. Dermed blev det muligt for mig rent faktisk efter terapi at snakke med vedkommende og give konkret udtryk for problematikkerne, hvorfra det som oftest blev modtaget meget godt og lyttet til. Jeg benytter mig stadig af stoleøvelserne. Ikke præcis som til terapien, men hvis der er noget svært jeg har brug for at snakke med nogen om, forestiller jeg mig nogle gange vedkommende og får tænkt hele situationen igennem, så jeg igen er sikker på mig selv, og det gør når jeg tager samtalen er den mere præcis og konstruktiv.

Malene, 26 år.

Tak for din hjælp, tålmodighed, skarpe hjerne og milde selskab. Mine timer og lektier hos dig har betydet så meget.

I starten oplevede jeg stoleøvelserne som meget grænseoverskridende, og det var da heller ikke hver gang, at det havde effekt. Men når det havde, så gav det virkelig meget. Jeg oplevede at komme i kontakt med mig selv og mine følelser og fik øvet at sætte ord på ting over for relationer, som kan være svære at konfrontere. Nogle gange blev stoleøvelserne brugt som en øvelse til virkeligheden, andre gange til at erkende, hvad der var på spil og derfra kunne handle. Camilla var god til at guide en igennem og fornemme, om man var i stand til at gennemføre. En fintfølenhed, der var meget værdifuld.