Walk & Talk Terapi

Terapi behøver ikke udelukkende at foregå indendørs og siddende.

Med Walk & Talk terapi kan vi rykke terapien ud i naturen, hvor vi taler om de problemer og udfordringer som optager dig, imens vi går en tur sammen.

Walk & Talk terapi er en terapiform, som kan være med til at mindske den formelle relation og derigennem kan terapien komme til at virke mere afslappet. Når vi går sammen og du fortæller mig om det der fylder hos dig her og nu, så behøver vi ikke at have øjenkontakt. Dét kan for nogle mennesker give en større tryghed i samtalen og virke mindre intenst og grænseoverskridende.

Udover at terapien kan virke mere uformel, så kan kombinationen af motion, frisk luft og dagslys øge produktionen af bl.a. endorfiner, serotonin og andre ”feel good” hormoner, som kan give dig en følelse af velbehag og indre ro.

Forskning viser også, at daglige gåture kan have en effekt på mild til moderat depression.

Holte Psykoterapi er beliggende i et dejligt naturskønt område, ca. 10 min gang fra Holte Roklub, hvor vi kan gå langs Furesøen på en smuk hævet sti op over vandet og tilbage gennem Frederikslund Skov.

Det kan være, at du ønsker at starte med Walk & Talk terapi og hvis det på et tidspunkt i dit forløb giver mening for dig, at vi rykker terapien indenfor, så skal du føle dig hjertelig velkommen.

Som sygeplejerske i psykiatrien har jeg stor erfaring med at observere og skabe en relation til mennesker, som kan have det svært. Som psykoterapeut har jeg tilegnet mig nye arbejdsmetoder, som kan have en gavnlig effekt på nedtrykthed/depression, lavt selvværd eller angst.